Franchisenemer worden?

Help mee Nazorg Borstkanker zo snel mogelijk uit te rollen door heel Nederland.

Da’s leuk een aardig dat we in Haarlem zitten. Maar er zijn 164.000 (ex-)borstkankerpatiënten in heel Nederland. En dat aantal groeit elk jaar met 10%. Die hebben allemaal recht op goede nazorg, vinden wij. Daarom moeten er wat ons betreft binnen nu en 5 jaar 20 vestigingen van Nazorg Borstkanker door heel het land verrijzen.

Zoiets doe je natuurlijk niet alleen. Dat zou niet eens kunnen. Daarnaast: wat ons betreft is delen het nieuwe vermenigvuldigen. Dus gaan we franchisen. Hiervoor zoeken we huidtherapeuten die net zo ondernemend en doortastend zijn als Lucette. Nou ja, bijna net zo is ook goed.

Een krachtige franchiseformule

Wij zijn zuinig op wat we ontwikkeld hebben. Daar is namelijk best wat tijd, expertise, onderzoek, trial én error in gaan zitten – de afgelopen 5 jaar. Nog afgezien van het bloed, het zweet en de tranen. Al die inspanningen delen we graag, maar dan wel op de beste en meest efficiënte manier. Zodat jij het wiel niet meer opnieuw hoeft uit te vinden. Daarom hebben we een ‘instapklare’ en krachtige franchisemodule voor je klaarliggen. Je krijgt een uitgebreide training en alle kennis en ondersteuning die je nodig hebt om een heel nazorgtraject goed te coördineren. Inclusief een deel Jolie Care. En de juiste systemen, onze ervaringen en talenten op het gebied van marketing en communicatie, ons enorme netwerk en de know-how, de tips & tricks die 5 jaar vallen en opstaan ons gebracht hebben. Oh, en: Lucette blijft je ondersteunen waar nodig. Dat vindt ze echt veel te leuk en kan ze eigenlijk niet laten.

Al die kennis, al die formules, al die wijsheid, al die producten, al die data en al die ervaring liggen voor je klaar in een ‘turn key pakket’ – binnen 2 maanden moet je kunnen draaien.

Maar dan wél: voor de juiste mensen

We gaan al die ervaring en die wijsheid natuurlijk niet weggeven aan de eerste de beste. We vinden dat we inmiddels best wat eisen kunnen stellen. Je wordt dus niet zomaar een Nazorg Borstkanker franchisenemer. Je moet écht wel wat in huis hebben om constant de samenwerking op gang, de communicatie optimaal en de documentatie op het juiste niveau te houden. Daarom moet je beschikken over onder meer leidinggevende capaciteiten, communicatieve vaardigheden (op verschillende niveaus en naar verschillende disciplines), organisatorische kwaliteiten en heel belangrijk: planmatigheid!

Maar het allerbelangrijkste dat we in je zoeken, is een schaars goed in de Zorg. Namelijk: je moet wel een échte ondernemer zijn. Iemand die weet dat niets voor niets komt, dat het de eerste jaren hard voor weinig is, dat je altijd een stapje harder moet lopen dan anderen en dat je nooit klaar bent met werken. Dat er, kortom, altijd iets te verbeteren valt.

Onze visie op franchise

Van eilandjescultuur en zachtgebakken ego’s houden we niet zo – die zijn er in de zorg al genoeg. Als we de zorg ooit willen veranderen, en dat willen we, dan zullen we samen moeten laten zien dat het ook anders kan. Dat efficiënt samenwerken in de zorg wél bestaat, bijvoorbeeld. Dat het onzin is om een verdienplafond van 1 euro per minuut bruto te hebben. Of dat leren van andere disciplines je eigen werkveld juist rijker maakt, in plaats van dat je stug en star in je eigen straatje blijft denken. Daarnaast: we willen graag vooroplopen in de revolutie die langzaam zichtbaar wordt in de medische wereld. Dus zullen we het establishment, de zorgverzekeraars, zélf moeten laten zien hoe het ook kan. Het enige waar zij in geloven, is massa. Is aantallen. Is besparing. En juist daarom houden we dit Nazorg Borstkanker traject niet voor onszelf, maar delen we het met de juiste personen.

Meer weten?

Denk je dat jij één van die juiste personen bent? Kun je (mee-)investeren? Durf je een avontuur wel aan? Ben je niet vies van hard werken en heb je een beetje tegendraads bloed door je aderen stromen? Dan zou je zomaar weleens geschikt kunnen zijn als Nazorg Borstkanker franchisenemer. Proberen? Koffiedrinken, kennismaken, kijken of er een klik is? Neem dan contact op met Lucette Vermeijden via 06-34058169 of lucette@nazorgborstkanker.nl.