Een plek waar je je onmiddellijk thuisvoelt.

Je hebt al genoeg ziekenhuizen en behandelkamers van binnen gezien. Dus als je bij ons in liefdevolle handen komt, moet de omgeving ook liefdevol zijn. Geen steriele medische sfeer, maar meer een ‘welness-achtige’ omgeving. Waar je je direct op je gemak voelt.

Het pand waar Nazorg Borstkanker in huist, was vroeger een bollenschuur. Die staat een beetje verstopt, aan het Wilhelminapark (slechts weinig mensen kennen het en die mensen die het voor het eerst zien, geloven hun ogen niet). Inmiddels is het natuurlijk prachtig verbouwd en kunnen wij er ook in praktische zin prachtig gebruik van maken. Het voelt eerder of je naar de masseuse gaat, of de schoonheidsspecialiste, zo fijn is het. We zitten er al 9 jaar – toen Lucette op zoek was naar een bedrijfspand om haar op school geschreven businessplan uit te voeren, liep ze er zo maar tegenaan. Waarschijnlijk niet voor niks. En dat voel je. Inmiddels zijn er al honderden vrouwen uit de omgeving Haarlem geholpen, hersteld en hebben een betere kwaliteit van leven gekregen.

Contact met ons?
Dan zijn er nogal wat mogelijkheden.

Wij houden eigenlijk het meest van bellen. Alleen: hebben wij niet altijd de mogelijkheid om de telefoon direct aan te nemen, omdat we dan met alle aandacht bezig zijn met onze cliënten, of een Pilates-les aan het geven zijn. Daarom is het fijn om je naam en je telefoonnummer op onze voicemail achter te laten. En misschien ook wel een mogelijkheid wilt noemen wanneer wij het beste kunnen terugbellen. Dat doen we altijd zo snel mogelijk!

INSCHRIJVEN (ONREGELMATIGE) NIEUWSBRIEF

Lucette probeert iedere maand een nieuwsbrief te schijven met daarin aanbiedingen, nieuwtjes en uitnodigen voor kleine events. Maar: door de hoeveelheid verschillende taken en werkzaamheden, schiet het er wel eens een maandje bij in. Als je je dus inschrijft, hoef je niet bang te zijn dat je mailbox volloopt met mail van ons 🙂

En wil je indruk krijgen van wie wij zijn, wat we doen en wat wij leuk en interessant vinden om te delen dan kun je ons volgen op social media. We zijn er niet zo actief op hoor, daar zijn we veel te druk voor met onze cliënten!